Skip to main content

Firmamassage-ordning efter jeres behov

Mangler jeres medarbejdere mere overskud og energi i dagligdagen? Så er en fleksibel firmamassageordning fra Health Group lige noget for jer. Vores dygtige og uddannede massører er altid klar på at behandle jeres medarbejdere, så I sammen kan holde øjnene på bolden.

Firmamassage

Er du interesseret i at høre mere? Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud.

En massageordning giver medarbejderne en form for mindfulness, som giver dem et pusterum, hvor de kan lade op. Med andre ord giver firmamassage for medarbejderne et mentalt boost samt forkælelse af krop og sind. Uanset om i er en virksomhed, der sidder meget foran computeren, arbejder på lager med hårdt belastende arbejde eller på andre måder er udsatte for arbejdsskader, kan vi hjælpe. Med en massageordning fra Health Group kan i opnå et bedre arbejdsmiljø, gladere medarbejdere og en øget produktivitet i virksomheden.

En massageordning der giver liv og energi!

Hos Health Group tilbyder vi firmamassage i København og resten af landet med en alsidig massageordning til alle typer arbejdspladser – både stillesiddende og fysisk krævende. Vi kombinerer flere forskellige massagetyper for at opnå den bedste effekt, ligesom vi også tilbyder kombinationsbehandling for at øge medarbejdernes trivsel og sundhed.

En massageordning leveret af Health Group har således 4 hovedformål:

 • 1) At lette arbejdsrelaterede belastninger af bevægelsesapparatet
  Afspændingsmassage virker både udspændende og afslappende på muskulaturen og egner sig derfor godt til behandling af hævelser og lette belastninger af bevægeapparatet eller som en pause fra en travl arbejdsdag.

 • 2) At fjerne myoser og spændinger (fysiurgisk massage)
  Fysiurgisk massage kan fjerne muskelspændinger og ophobninger af affaldsstoffer i muskulaturen, også kendt som myoser. Desuden kan fysiurgisk massage fjerne spændingshovedpine og andre skader, som relaterer sig til bevægeapparatet.

 • 3) At mindske stress
  Fysisk berøring som f. eks. massage er godt til at forebygge stress, da berøring frigiver oxytocin i hjernen. Oxytocin er også kendt som kærlighedshormonet og er nødvendigt for vores sundhed og trivsel. Massage er derfor en god løsning til at holde kroppen i balance.

 • 4) At fastholde dine medarbejdere
  Med en massageordning fremstår arbejdspladsen mere attraktiv. Ønsker man at fastholde og tiltrække medarbejdere til sin arbejdsplads, er en attraktiv massageordning den rigtige løsning. Massageordningen skal være tilgængelig og billig for medarbejderne.

Massøren gennemarbejder muskulaturen fra deres udspring til deres hæfte, og behandlingen øger blodgennemstrømningen samt løsner op for spændinger, ømhed og smerter i bevægeapparatet.

Hvis I vil skabe et endnu sundere arbejdsfællesskab er firma fitness en effektiv måde at få træning og bevægelse ind på arbejdspladsen. I kombination med firmamassage, giver det mere energi og overskud i medarbejdernes hverdag.

Fordele ved firmamassage

Der er flere fordele ved en massageordning for jeres medarbejdere, da det udover at skabe velvære også fremmer den fysiske sundhed såvel som den mentale sundhed.

Fysisk sundhed

Når vi får massage, nedsættes vores kortisolniveau i kroppen. Kortisol har en negativ virkning på immunforsvaret, og derfor bidrager massage positivt til vores immunforsvar, som hjælper os med at være i en sund og rask tilstand.

Et studie fra University of South Florida har desuden vist, at 10 minutters massage 3 gange om ugen i en periode på 3 uger, kan sænke blodtrykket hos patienter med forhøjet blodtryk.

Mental sundhed

University of Miami School of Medicine har undersøgt effekten af massage på den mentale sundhed, og har fundet ud af, at massage virker lindrende på angst og depression ved at påvirke kroppens biokemi.

Blandt andet har man undersøgt niveauerne af stresshormonet kortisol hos 500 personer med stressrelaterede problemer, hvor udfaldet viste at massage sænkede niveauet med op til 53 procent. Samtidigt steg niveauet af neurotransmitterne serotonin og dopamin, der begge kan reducere stress.

Vores kunder oplever at vores massageordning hjælper mod:

 • Spændingshovedpine
 • Sportsskader
 • At fjerne affaldsstoffer
 • Muskelspændinger
 • Smerter i nakke, skuldre og arme
 • Tennis- og golfalbue
 • Træthed og stress
 • Smerter i lænd, korsben og ryg

Skattemæssige fordele ved massageordning for virksomheden

Da skatterådet i 2006 ændrede deres hidtige praksis betød det, at arbejdsgivere har mulighed for at tilbyde deres ansatte en massageordning uden at medarbejderne bliver beskattet af ordningen.

Vores 3 hovedformål er:

 • At lette arbejdsrelaterede belastninger af bevægelsesapparatet
 • At løse kliniske problemer (klinisk massage)
 • At forbedre kropsholdning, bevægelse og kropsbevidsthed (genoprettelse af bevægelse)

Book en massageordning fra Health Group

Vil i sikre bedre trivsel på arbejdspladsen? Hos Health Group er vi dedikeret til at hjælpe virksomheder med at skabe et sundere arbejdsmiljø, og vi er klar til at tilbyde jeres virksomhed en massageordning.

Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan etablere en massageordning i jeres virksomhed.

Massageordning FAQ

Hvad er en massageordning?

Vi skræddersyer en massageordning i samarbejde med jeres virksomhed, så den imødekommer behovene på arbejdspladsen.

Ordningen er fleksibel og sikrer, at der frit kan skrues op og ned for de komponenter, der er størst behov for. Derudover vil Health Groups massører skabe rammen for en komplet behandling med brug af de rigtige massageteknikker. Vi klarer administrationen og garanterer gode resultater.

Hvorfor er firmamassage en fordel for virksomheden?

Med en massageordning fremmer man medarbejdernes fysiske- og mentale sundhed samt giver dem mere energi, der i sidste ende vil resultere i et bedre og mere produktivt arbejdsmiljø.

Hvilke former for firmamassage tilbyder Health Group?

Health Group tilbyder forskellige former for firmamassage, herunder klassisk massage, akupressur, zoneterapi og fysiurgisk massage. Deres massører er professionelle og erfarne, og de tilpasser behandlingen til den enkelte medarbejder.

Hvordan kan jeg få en massageordning til min virksomhed?

Hvis du er interesseret i at tilbyde en massageordning til medarbejderne i din virksomhed, kan du kontakte HealthGroup.dk og få en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker. De vil herefter kunne tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres virksomhed.

Hvor lang tid varer en massagebehandling, og hvor ofte kan medarbejderne få massage?

Varigheden af en massagebehandling kan variere afhængigt af den enkelte behandling og den enkelte massørs metode. Generelt varer en behandling mellem 15-30 minutter. Hvor ofte medarbejderne kan få massage afhænger også af virksomhedens ønsker og behov, men typisk tilbydes massage én gang om ugen eller hver anden uge.

Firmamassage

Er du interesseret i at høre mere? Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud.