Skip to main content
Health Group

IT- og persondatasikkerhed

Health Group udvikler og leverer sundheds- og arbejdsmiljøløsninger til nationale og internationale virksomheder. Vi betragter derfor persondatasikkerhed og IT-sikkerhed som to af vores vigtigste opgaver.

Health Group har siden 2013 været ISO 9001:2015 certificeret, som er en international standard for kvalitetsledelse. Denne standard repræsenterer en systematisk tilgang til at sikre, at Health Groups  processer og procedurer lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Og således også høj IT-sikkerhed og sikker persondatabeskyttelse.

Health Group er D-mærket som er verdens første mærkningsordning for digital ansvarlighed og dermed den første af sin art, der forbinder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét mærke. Gennem omhyggelig styring og ledelse sikrer vi, at Health Group er i overensstemmelse med kravene inden for styring og forankring i ledelsen, awareness og sikker adfærd, teknisk IT-sikkerhed, krav til leverandørers IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, transparens og kontrol med data samt dataetik. 

Health Group bliver årligt eksternt auditeret, for at sikre compliance med ovenstående standarder. 

Politikker, databehandleraftale og aftale om fælles dataansvar:

Persondatapolitik

Cookiepolitik- og privatlivspolitik

Databehandleraftale

Aftale om fælles dataansvar

Databehandleraftale

Vores profil på D-mærkets hjemmeside

Vores DPO

Tor Valstrøm
Databeskyttelsesrådgiver

Tor Valstrøm er desuden outsourcet DPO for Ingeniørforeningen IDA, Forbrugsforeningen, Popermo Forsikring, Privathospitalet Mølholm, Loyal Solutions, Hjerteforeningen og Ortos og er desuden medstifter af Danmarks DPO-Forening, hvor han er bestyrelsesmedlem.

Siden 2007 har Tor arbejdet i ind- og udland på cybersikkerheds- og complianceprojekter for bl.a. Shell, Maersk såvel som militære og statslige institutioner.

I dag arbejder Tor både strategisk med informationssikkerhed på direktions- og bestyrelsesniveau såvel som praktisk med implementering og drift i samarbejde med medarbejdere i juridiske afdelinger, governance, risk og compliance samt IT-afdelinger.

Certificeringer: CIPM, CIPP/E, CISSP, ISO 27001 Lead Implementer, Microsoft MCSE m.fl.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt til vores DPO:

E-mail: DPO@healthgroup.dk