Skip to main content

Firmamassage på arbejdspladsen

Udgivet af
d. 8. juni 2022
Massage på arbejdet

Mangler jeres medarbejdere mere overskud og energi i dagligdagen? Så er en fleksibel firmamassageordning fra Health Group lige noget for jer. Vores dygtige og uddannede massører er altid klar på at behandle jeres medarbejdere, så I sammen kan holde øjnene på bolden. 

Vores koncept

Vi tilbyder firmamassage i København og resten af landet med et alsidigt massageordning til alle typer arbejdspladser, og vi kombinerer flere forskellige massagetyper for at opnå den bedste effekt.

En massageordning leveret af Health Group har således 3 hovedformål:

 1. At fremme afslapning og velvære (afspændingsmassage)
 2. At løse kliniske problemer (klinisk massage)
 3. At forbedre kropsholdning, bevægelse og kropsbevidsthed (genoprettelse af bevægelse)

Massøren gennemarbejder muskulaturen fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blodgennemstrømningen og løsner op for spændinger, ømhed, og smerter i bevægeapparatet.

Mange medarbejdere udtaler, at massage er en form for mindfulness, som giver dem et pusterum hvor de kan lade op – Et mentalt boost!  Kort sagt er massage en forkælelse af krop og sind, og en massageordning kan være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og øge virksomheds samlede produktivitet.

Vores kunder udtaler at massage hjælper mod:

 • Spændingshovedpine
 • Sportsskader
 • Fjerne affaldsstoffer
 • Muskelspændinger
 • Smerter i nakke, skulder og arme
 • Tennis- og golfalbue
 • Træthed og stress
 • Smerter i lænd, korsben og ryg

Fysisk sundhed

Når vi får massage, nedsættes vores kortisolniveau i kroppen. Kortisol har en negativ virkning på immunforsvaret, hvorfor massage har en positiv effekt på vores immunforsvar og hjælper os med at være i en sund og rask tilstand.

Et studie fra University of South Florida har desuden vist, at 10 minutters massage tre gange om ugen, i tre uger, kan sænke blodtrykket hos patienter med forhøjet blodtryk.

Mental Sundhed

University of Miami School of Medicine har undersøgt effekten af massage på den mentale sundhed, og resultaterne er interessante. 

Massage virker lindrende på angst og depression ved at påvirke kroppens biokemi. Bl.a. har man undersøgt niveauerne af stresshormonet kortisol hos 500 personer med stress-relaterede problemer, og der kunne man se, at massagen sænkede niveauet med op til 53 procent, og samtidig steg niveauet af neurotransmitterne serotonin og dopamin, der kan reducere stress.

Kilder: