Skip to main content
En investering i medarbejdertrivsel

Firmamassage som bruttolønsordning

Med en bruttolønsordning på firmamassage får jeres medarbejdere adgang til professionel massage på arbejdspladsen via betaling over bruttolønnen. Det betyder, at de betaler, før skatten beregnes – på den måde sparer de en væsentlig del af omkostningerne.

Firmamassage er en massageordning på arbejdspladsen

Med en bruttolønsordning er massageordningen billigere for medarbejderne, ligesom virksomheden ikke har yderligere omkostninger.

Stjerner

Vi tilbyder en problemfri opstart, fleksible finansieringsløsninger samt en massageordning, der tilpasses behov og præferencer.

Med en massageordning hos Health Group får I tilknyttet en fast massør, som kender de enkelte medarbejdere og deres behov.

    En masseordning er en del af en attraktiv arbejdsplads
    Betal firmamassage før skat

    Hvad er en bruttolønsordning?

    En bruttolønsordning fungerer ved, at medarbejderne kan få adgang til sundheds- og wellnessydelser som massage gennem en del af deres bruttoløn. Det betyder:

    • Betaling før skat: Medarbejderen betaler for massage via sin indkomst, før skatten betales – det resulterer i en skattebesparelse.
    • Ingen ekstra omkostninger for arbejdsgiveren: Beløbet trækkes direkte fra medarbejderens bruttoløn, så der er ingen yderligere udgifter for virksomheden.

    Fordele ved massage som bruttolønsordning

    Øget medarbejdertilfredshed

    Regelmæssig massage reducerer stress, mindsker muskelspændinger og fremmer generel trivsel, hvilket gør medarbejderne gladere og mere tilfredse.

    Forbedret produktivitet og trivsel

    Når medarbejdere oplever færre fysiske gener og mindre stress, bliver de mere fokuserede og produktive, hvilket kan reducere sygefravær og øge energiniveauet.

    Øget skattemæssig fordel for medarbejdere

    Ved at betale for massage med deres bruttoløn før skat, opnår medarbejderne en væsentlig skattebesparelse. På den måde får de mere værdi sammenlignet med at betale efter skat.

    Ingen ekstra udgifter for virksomheden

    Da betaling trækkes direkte fra medarbejderens bruttoløn, er der ingen ekstra udgifter. Virksomheden kan således tilbyde en medarbejderfordel uden at påvirke bundlinjen. 

    hg-forside-ergonomisk-gennemgang
      Nem opstart og integration i hverdagen

      Sådan kommer I i gang med en bruttolønsordning

      Når jeres virksomhed vælger at tilbyde massage som en del af en bruttolønsordning, hjælper vi med at sætte alt op, så det er enkelt for både ledelse og medarbejdere:

      • Vi holder et indledende møde: Vores projektleder besøger jer og aftaler rammerne for ordningen.
      • Vi kommer til jer: Vores erfarne massør kommer direkte ud til jeres arbejdsplads og tilbyder tilpassede behandlinger til hver enkelt medarbejders behov.
      • Løbende besøg: Når rammerne for ordningen er på plads, besøger jeres faste massør jeres arbejdsplads efter aftale, og betalingen sker automatisk over den enkelte medarbejders bruttolønn. 

      Optimer medarbejdertrivsel og sundhedsordning med Health Group

      Hvorfor vælge Health Group?

      Hos Health Group er vi dedikerede til at levere høj kvalitet og personlig service. Vi skræddersyr vores løsninger, så de passer til netop jeres virksomheds behov, og vi lægger stor vægt på at skabe et trygt og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan slappe af og få den fulde effekt af behandlingen.

      Vores team af massører er alle uddannede og har stor erfaring med at arbejde i erhvervslivet. De forstår de udfordringer, som kontorarbejde og fysisk krævende job kan medføre, og tilpasser deres behandlinger herefter.

      Få mere ud af jeres sundhedsordning

      Ved at integrere massage i jeres bruttolønsordning tager I et aktivt skridt mod at forbedre medarbejdernes sundhed og trivsel. Det kan styrke den daglige arbejdsglæde og samtidig forbedre jeres virksomheds omdømme som en moderne og omsorgsfuld arbejdsplads.

      En del af en attraktiv arbejdsplads

      En massageordning er et medarbejdergode, der er med til at øge trivslen hos medarbejderne og gøre jeres arbejdsplads mere attraktiv for nye medarbejdere.

      Og med Health Group som jeres leverandør får I tilknyttet en fast massør med flere års erfaring med firmamassage. På den måde er I sikret både høj kvalitet samt en massør, der kender jeres behov.

      De 4 primære mål med vores massageordning

      Hos Health Group er vi dedikerede til at styrke arbejdsmiljøet på danske arbejdspladser – både når det gælder fysisk og psykisk trivsel.

      Vores massageordning er et centralt element i denne indsats. Den er specifikt designet til at:

      • Lindre arbejdsrelaterede belastninger af kroppen:
        Vores afspændingsmassage er skabt til at løsne op for muskelspændinger og fremme afslapning. Den er ideel til at reducere hævelser og lindre belastninger, der opstår som følge af gentagne bevægelser eller stillesiddende arbejde. Samtidig giver den en tiltrængt pause i en travl arbejdsdag.

      • Fjerne myoser og spændinger:
        Fysiurgisk massage hos os er målrettet mod at eliminere muskelspændinger og myoser – de små, smertefulde knuder, der kan opstå i musklerne. Denne massageform kan også lindre spændingshovedpine og andre bevægeapparatsrelaterede udfordringer, der kan hæmme din arbejdsindsats.

      • Reducere stress:
        Massage er en effektiv metode til at forebygge og mindske stress. Den fysiske berøring under massagen udløser produktionen af oxytocin, også kendt som “kærlighedshormonet,” som er afgørende for vores sundhed og mentale balance. Massage hjælper dermed med at holde krop og sind i harmoni.

      • Fastholde og tiltrække medarbejdere:
        En attraktiv massageordning gør arbejdspladsen mere tillokkende for både nuværende og potentielle medarbejdere. Ved at tilbyde nem og økonomisk tilgængelig massage, viser I, at I tager jeres medarbejderes trivsel alvorligt – og det kan være afgørende for at fastholde og tiltrække de bedste talenter.

      Tobias Vendt Olsen – projektleder

      Jeg er projektleder i Health Group og sidder i dag med ansvaret for firmamassage. Jeg har en stærk vision om at fremme trivsel på arbejdspladsen og skabe et sundt arbejdsmiljø.

      Tobias Vendt Olsen – projektleder i massageafdelingen

      Få tilbud på massage via bruttolønsordning

      Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan Health Group kan hjælpe jer med at implementere massage som en del af jeres bruttolønsordning. Vi står klar til at rådgive jer om den bedste løsning for jeres virksomhed.

      Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
      Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
      Health Group

      Health Group A/S

      Health Group Aarhus

      FAQ – firmamassage som bruttolønsordning

      Hvad er firmamassage som bruttolønsordning?

      Firmamassage som bruttolønsordning er en aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder, hvor en del af medarbejderens bruttoløn bruges til at betale for massageydelser. Det betyder, at medarbejderne kan få adgang til professionel massage på arbejdspladsen, samtidig med at de opnår en skattefordel, da betalingen sker før skat.

      Hvordan fungerer firmamassage som bruttolønsordning?

      Firmamassage som bruttolønsordning fungerer ved, at medarbejderen indgår en aftale med arbejdsgiveren om at omdirigere en del af sin bruttoløn til massage.

      Health Group sørger for, at vores erfarne massør kommer til jeres arbejdsplads, for at tilbyde skræddersyede behandlinger til hver enkelt medarbejder. Det gør det nemt og bekvemt at integrere velvære i arbejdsdagen, uden at det kræver ekstra tid eller ressourcer fra medarbejderens side.

      Er der nogen omkostninger for virksomheden?

      Nej, der er ingen direkte omkostninger for virksomheden ved at tilbyde massage som bruttolønsordning. Udgiften trækkes fra medarbejderens bruttoløn, så virksomheden behøver ikke at afholde ekstra udgifter. Tværtimod kan det være en investering i medarbejdernes trivsel, som kan føre til reduceret sygefravær og øget produktivitet.

      Hvad er SKAT’s krav til bruttolønsordninger?

      For at en bruttolønsordning kan være gyldig, stiller SKAT krav om, at ordningen skal være en fast del af medarbejderens lønaftale i mindst 12 måneder. Det betyder, at når jeres medarbejdere vælger firmamassage gennem bruttolønsordningen, vil aftalen løbe over et år.

      Eventuelle ubrugte klip på massagekortet vil derfor udløbe efter 12 måneder, og der vil ikke være mulighed for at få refunderet disse. Ændringer i ordningen kan først foretages ved næste lønforhandling, som typisk sker efter et år. For flere detaljer om de skattemæssige krav til bruttolønsordninger, anbefaler vi at konsultere SKAT’s hjemmeside.

      Hvordan kommer vi i gang med en bruttolønsordning?

      Det er nemt at komme i gang med massage som bruttolønsordning hos Health Group. Start med at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår jeres behov og ønsker.

      Vi aftaler derefter rammer for ordningen, så den passer perfekt til jeres virksomhed og medarbejdere. Vores team står klar til at sørge for en glidende implementering, så I hurtigt kan komme i gang med at høste fordelene ved regelmæssig massage på arbejdspladsen.

      Referencer

      Et udpluk af vores kunder