Skip to main content

Hvad kan vi gøre for din arbejdsplads?

Udgivet af
d. 17. december 2018

Health Group har specialiseret sig i at fremme sundheden på arbejdspladser. Det gør vi idet vi tager fat omkring 4 forskellige områder og har professionelt personale, som varetager opgaverne på de forskellige områder. Der er fokus på, at der bliver leveret én samlet løsning. Det vil sige, at vi står for alt fra start til slut og skræddersyr løsninger, der passer til netop din arbejdsplads.

Motion på arbejdspladsen

Uanset størrelsen af arbejdspladsen, kan vi indrette et motionsrum, som opfylder de behov i har og kan tilpasses budget og lokalestørrelser. Ved at medarbejderne har mulighed for at være fysisk aktive på arbejdspladsen, kan deres mentale og fysiske sundhed øges. På den måde har de lettere ved at undgå stress og får mere energi, som de kan bruge produktivt i arbejdet. Health Group tager sig af alt det praktiske og sørger for hurtig reparation undervejs, hvis der skulle være behov for det. Derudover tilbyder vi personlige trænere, som støtter og hjælper medarbejderne med at nå deres mål, og instruktører til holdsport, som styrker fællesskabet på arbejdspladsen.

Sundhedstjek

Derudover laver vi individuelle sundhedstjek, som kan være med til at opdage sundhedsrisici. Her gennemføres der fysiologiske målinger såsom blodværdier, fedtprocent, muskelmasse, blodtryk mm. Ved individuelle samtaler med vores sundhedskonsulenter snakkes der bl.a. om hvilke personlige mål medarbejderen har. Der bliver ikke forsøgt at overtale medarbejderne, men der bliver derimod lagt vægt på, at konsulenterne motiverer og inspirerer til, hvordan medarbejderen bedst muligt kan nå sit mål. Arbejdspladsen kan få en anonym rapport med medarbejdernes gennemsnitlige resultater samt en handleplan for fremadrettet sundhedsarbejde.

Kombinationsbehandling

Ved vores kombinationsbehandlinger bliver forebyggelsesindsatser og forskellige behandlingsteknikker kombineret. På den måde bliver medarbejderne motiveret til at tage sundhed i egen hånd samtidigt med, at de får behandling mod arbejdsrelaterede smerter og skader. Fysioterapeuter sørger for manuel behandling, træningsvejledning og oplysning om skadesforebyggelse samt ergonomisk gennemgang af kontorpladsen.

Arbejdspladsvurdering

Endvidere varetager Health Group veludførte og branchespecifikke arbejdspladsvurderinger (APVer). Her bliver bl.a. det fysiske og psykiske arbejdsmiljø samt sygefravær og helbred undersøgt. Derudover bliver der kortlagt en risikoprofil, som beskriver risikoen for fysisk og psykisk nedslidning og den økonomiske konsekvens heraf. På den måde gøres det lettere, at prioritere sundhedsindsatser. Når vi arbejder med APVer holder vi styr på ellers uoverskuelige lovkrav, metodeovervejelser samt databehandling og kan objektivt spotte mulige problematikker i arbejdsmiljøet.