Skip to main content

Giv dine ansatte overskud i hverdagen med firmafitness

Udgivet af
d. 18. april 2023
forebyg muskelskeletbesvær hos kontoransatte

Der er kommet et større fokus på sundhed på arbejdet. På trods af, at de fleste virksomheder har en sundhedspolitik og har øget fokus på sundheden, så betyder det ikke nødvendigvis, at virksomhederne kan læne sig tilbage. Danskernes hverdag er i høj grad præget af stillesiddende arbejde, som kan gå udover ens sundhed, og derfor er der kommet større fokus på fysisk aktivitet på arbejdspladsen. Virksomheder vil gerne øge trivsel, sundhed og fastholde deres medarbejdere i så langtid som muligt. I en travl hverdag prioriterer mange andre interesser over motion oven på en hektisk arbejdsdag, hvor man egentlig kan have behov for at gøre noget godt fysisk for sig selv. En god måde, som virksomheder kan indføre forebyggende tiltag, er ved at give medarbejdere mulighed for motion på arbejdet. Derfor kan det være en stor fordel ikke blot for medarbejderen, men også virksomheden at tilbyde Firmatræning, da det giver overskud i hverdagen for den enkelte, og dermed øger trivsel og sundhed på arbejdet.

Hvordan kan firma træning hjælpe jeres virksomhed?

Med firmatræning kan man fremme sundheden, mindske sygefravær og holde på de ansatte i længere tid. I en travl arbejdsdag med lange møder og mange ubesvarede mails, kan det give fornyet energi og mere overskud for de ansatte, hvilket i sidste ende betaler sig i stor grad for virksomheden. Herudover er det også en måde at styrke arbejdsmoralen og fællesskabet på. Et godt fællesskab og muligheden for at kunne motionere i arbejdstiden kan i høj grad styrke trivslen.

Undersøgelser viser, at mange ikke opnår tilstrækkeligt med motion, hvor anbefalingen lyder på minimum 30 minutters fysisk aktivitet om dagen. Virksomheder kan med Firma Fitness gå i spidsen og give de ansatte gode muligheder for at opnå anbefalingen for fysisk aktivitet, hvilket også ville øge de ansattes arbejdsglæde og produktivitet samt forebygge følgesygdomme og sygefravær.

Firma Fitness fra Health Group A/S

Health Group har til formål at øge sundhed og trivsel på arbejdspladsen ved at levere forskellige forebyggende sundhedsløsninger. Her  indgår Firma Fitness som et af de sundhedstiltag, som kan etableres hos virksomheder. Det kan være alt fra et motionsrum, til holdtræning samt aktive pausetræninger. Med dette sundhedstiltag forbedres sammenholdet blandt de ansatte og det øger trivslen. Ved at investere i Firma Fitness skabes et sundt arbejdsmiljø, hvor de ansattes behov for en pause eller træning tilgodeses, hvilket gør hverdagen mere overskuelig og overkommelig.