Skip to main content
Vores referencer

Godhavn

Health Group har siden 2007 hjulpet behandlingsinstitutionen Godhavn med udarbejdelse af deres arbejdspladsvurdering (APV) og sundhedstjek.
  Kundereference: Godhavn
  Kort om casen

  Et langvarigt samarbejde med Health Group

  I 2007 henvendte forstander Søren Skjødt sig til Health Group med ønske om at få udarbejdet en arbejdspladsvurdering (APV), der var skræddersyet organisationen. Formålet var dengang, såvel som i dag, at opnå en solid forståelse og viden om kollegaer og deres trivsel samt rekruttering.

  Godhavn har siden 2007 haft et tæt samarbejde med Health Group, hvor vi udover at levere APV’er hvert andet år har udført sundhedstjek af alle organisationens medarbejdere. 

  Således har Godhavn opnået en større viden og indsigt i det individuelle og samlede sundhedsbillede i organisationen, der har kunne anvendes til at sætte rammerne for, hvor og hvilke indsatser, der har skulle iværksættes blandt medarbejderne på Godhavn. 

  “Vi har altid oplevet en imødekommenhed i forhold til at få designet vores ønsker – og vores APV, som vi ønsker det.”

  – Søren Skjødt, forstander på Godhavn

  • hg-forside-ergonomisk-gennemgang
  • Et langvarigt samarbejde med Health Group
   Udbyttet

   Beslutninger med et fagligt grundlag

   Godhavn har oplevet stort udbytte af resultaterne, der er blevet udledt i forbindelse med deres APV. Disse resultater har præciseret den kommende retning for medarbejdernes trivsel, faglige udvikling og særlige fokusområder. Samtidig kan Godhavn nu træffe beslutninger ud fra et solidt fagligt grundlag frem for antagelser.

   Målet med de løbende sundhedstjek har været at give den enkelte kollega en samlet indsigt i sin egen sundhedstilstand – og det har medarbejderne fået. Samtidig kan Godhavn bruge resultaterne til at kigge på det samlede sundhedsbillede i organisationen, og hvor det løbende er nødvendigt at sætte ind for at gøre en forskel blandt medarbejderne.

   Health Group har altid formået at tilpasse ydelserne til Godhavns ønsker, hvorfor forstander Søren Skjødt varmt anbefaler Health Group som samarbejdspartner.