Skip to main content
Vores referencer

Computersalg

Health Group hjalp dansk milliardvirksomhed med at styrke medarbejdertrivslen, forbedre sammenholdet og sænke sygefraværet.

Stjerner

Tag kontakt og lad os give dig et helt uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller ligende er du velkommen til at ringe til os på +45 70 20 16 26

Har du brug for at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed – book et møde.

  Kort om casen

  Ergonomisk morgentræning sikrer sunde og raske medarbejdere

  Steen Gaarde og holdet bag Computersalg valgte at kontakte Health Group, da de oplevede en del sygefravær på arbejdspladsen, som blandt andet skyldtes smerter i ryggen, nakken og skuldre.

  Hos Health Group leverer vi i dag en sundhedsydelse i form af ergonomiske træninger 2-3 gange om ugen. Træningen foregår på lageret hos Computersalg og er blevet så stor en succes, at det ikke kun er lagermedarbejderne, men alle medarbejdere i virksomheden, som er velkomne til at deltage i træningen kl. 08 om morgenen.

  Øvelserne foregår ved hjælp af elastikker og træningsmåtter, der både styrker ryg, nakke og skuldre. Det er med til at sikre sunde og raske medarbejdere.

  “Jeg kan varmt anbefale alle virksomheder at gøre det i dagligdagen. For det hjælper både på medarbejdernes ve og vel samt virksomhedens effektivitet. Alt i alt har det været en kæmpe succes”

  – Steen Gaarde, lagerchef ved Computersalg.

  hg-forside-ergonomisk-gennemgang
   Udbyttet

   Gladere og sundere medarbejdere

   Og udbyttet for Computersalg? Siden den ergonomiske morgentræning er blevet indført som en fast del af virksomhedskulturen hos Computersalg er sammenholdet blevet forbedret, medarbejdertrivslen blevet styrket og sygefraværet er faldet. Medarbejderne, der før døjede med ryg- og nakke problemer, kan nu udføre deres arbejde uden smerter. Det både bidrager til medarbejdernes ve og vel, samt øger virksomhedens effektivitet.

   Steen Gaarde beskriver samarbejdet som værende en kæmpe succes, og han anbefaler varmt Health Group som samarbejdspartner.