Skip to main content
Vores referencer

Grundejernes Investeringsfond

Health Group hjælper dansk selvejet institution med at styrke det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Stjerner

Tag kontakt og lad os give dig et helt uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller ligende er du velkommen til at ringe til os på +45 70 20 16 26

Har du brug for at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed – book et møde.

  Kirsten fra GI og Adm. direktør i Health Group, Adam Rosenkilde
  Kort om casen

  Professionel APV sikrer højere trivsel

  Kirsten Bryde Nielsen og holdet bag Grundejernes Investeringsfond kontaktede i 2014 Health Group for at få professionel hjælp og sparring til udførelsen af den lovpligtige APV.

  Hos Health Group har vi siden da hjulpet Grundejernes Investeringsfond med eksekvering af APV-undersøgelsen hvert tredje år. Dette sker gennem grundig afrapportering med rådgivning, fællesmøder, sparring og dybdegående analyser.

  Trivsel og produktivitet går hånd i hånd, og derfor har vi gennem APV-undersøgelser hjulpet Grundejernes Investeringsfond med at skabe fokus på social kapital, arbejdsulykker og risici samt det psykiske og fysiske arbejdsmiljø for at sikre høj trivsel og glade medarbejdere.

  “Vi er glade for samarbejdet med Health Group, vi føler, at vi er i gode hænder, og at vi får meget værdi for vores penge.” 

  – Kirsten Bryde Nielsen, Chef Intern Service & HR i Grundejernes Investeringsfond.

  hg-forside-ergonomisk-gennemgang
  hg-forside-ergonomisk-gennemgang
   Samarbejdet

   God rådgivning og positive resultater

   I samarbejdet mellem Grundejernes Investeringsfond og Health Group er der tilknyttet en fast konsulent, der hjælper med at rådgive både ved de langstrakte processer og ved pludselige problematikker. Gennem fællesmøder med sparring og afrapportering på undersøgelsen sikres en klar og dybdegående forståelse på flere niveauer.
   Grundejernes Investeringsfond har blandt andet benyttet sig af Health Groups julekalender, der har modtaget positiv respons fra medarbejderne og bidraget til et aktivt fællesskab, der har støttet udviklingen af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

   Kirsten beskriver Health Group som værende den eksterne professionelle, der rækker hånden op for dem, og som sikrer et niveau, de ikke selv ville kunne opnå – og hun vil meget gerne anbefale Health Group.