Skip to main content
Vores referencer

Dansk Tavle Teknik

Health Group hjalp Dansk Tavle Teknik med at udføre ergonomiske gennemgange af samtlige medarbejderes arbejdsstationer og leverede forslag til elastikøvelser for at fremme en mere aktiv arbejdsdag.

Stjerner

Tag kontakt og lad os give dig et helt uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller ligende er du velkommen til at ringe til os på +45 70 20 16 26

Har du brug for at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed – book et møde.

  ergonomisk gennemgang hos dansk tavle teknik
  Kort om casen

  Et ønske om bedre ergonomi

  Dansk Tavle Teknik henvendte sig til Health Group, da medarbejderne udtrykte ønske om at modtage øvelser og faglig rådgivning og vejledning i, hvordan man kan indstille sin arbejdsstation ergonomisk korrekt for at forebygge arbejdsskader.

  Health Group leverede ergonomisk gennemgang af samtlige medarbejderes arbejdsstationer og gav dem værktøjer til fremadrettet selv at indstille deres arbejdsstationer, så de er ergonomisk korrekt indstillet i forhold til den enkelte medarbejderes funktion og person.

  Derudover er medarbejderne hos Dansk Tavle Teknik blevet udstyret med en træningselastik og et kompendium med øvelser, som kan udføres 1-2 gange dagligt for at forebygge arbejdsskader og skabe rum for en aktiv pause i løbet af arbejdsdagen.

  “Jeg kan klart anbefale, at man kontakter Health Group, hvis man har brug for en gennemgang af arbejdspladsen og de ergonomiske muligheder”.

  – Tine Bottelet, Dansk Tavle Teknik.

  dansk tavle teknik er en aktiv arbejdsplads
  Health Group hos Dansk Tavle Teknik
   Udbyttet

   De rette værktøjer til ergonomi

   På baggrund af den ergonomiske gennemgang er medarbejderne hos Dansk Tavle Teknik blevet mere bevidste omkring, hvordan de indstiller deres arbejdsstationer og følger Health Groups råd om at variere arbejdsstillingerne på en korrekt måde.

   Dansk Tavle Teknik har ligeledes fået indført en mere aktiv arbejdsdag, hvor medarbejderne dagligt griber deres træningselastikker og udfører aktive øvelser i fællesskab. 

   Dansk Tavle Teknik anbefaler varmt Health Group, hvis man som virksomhed ønsker faglig vejledning i ergonomi og hvordan man undgår arbejdsskader på arbejdspladsen.