Sundhedstjek

Om sundhedstjek

Sundhedstilstand og livstil er faktorer, som uløseligt er koblet sammen for de fleste mennesker. Det er faktorer, som er altafgørende for individets fortsatte velbefindende at få klarlagt og beskrevet. Det er afgørende for det enkelte menneske, at få klarlagt den pågældende sundhedsstatus. Formålet med et sundhedstjek er først og fremmest at finde frem til elementer og aspekter, hvor der kan ske potentielle forbedringer med henblik på en sundere og bedre livsstil.

En lang række af de livsstilssygdomme, som mange mennesker lider af i dag, kan forebygges. Det kan de, hvis man i tide tager hånd om de sundhedsrisici, der truer det enkelte menneskes helbred. Der kan være tale om alt lige fra for højt blodtryk eller blodsukker til forhøjet kolesterol og stress. Det kan altså gøre en afgørende forskel at være et skridt foran – det kan du være med et sundhedstjek.

Er emnet sundhedstjek, må man uundgåeligt nævne Healthgroup. Læs mere nedenfor.

Sundhedstjek . hvorfor Healthgroup?

Vi lever som virksomhed efter den filosofi, at ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Med et sundhedstjek fra Healthgroup kommer du til at sidde med et individuel viden om netop din sundhedstilstand. Et sundhedstjek fra os giver dig indblik i hele din sundhedssituation, og vil give dig interesse for og lyst til at tage ansvar for bevarelse og fremme af din egen sundhed.

Om du er privatperson eller en virksomhed, er et sundhedstjek altid en god idé. Med dette tjek kan du, som virksomhed for eksempel, vise dine medarbejdere, at de bliver taget alvorligt i dagligdagen. Tjekket kan vise medarbejderne, at ledelsen er opmærksom på deres ve og vel. Et sundhedstjek fra Healthgroup tager sit udgangspunkt i, at man først og fremmest måler den enkelte medarbejder på en lang række forskellige parametre, som siger noget væsentligt om individets sundhed og velvære. Ud fra målinger af blodtryk, fedtindhold i blodet, kondital, vægt, sundhedsalder og lignende, kan vores sundhedskonsulenter fastlægge et resultat. Hos Healthgroup er vi i stand til, ikke alene at give den enkelte medarbejder et billede af hans eller hendes helbredstilstand, men derudover kan vi fortælle den pågældende person, hvad de potentielt kan gøre anderledes for at forbedre deres sundhedsniveau. Hos os kan du få et konkret forslag til en mulig livstilsændring, og vi kan fortælle dig, netop hvilke faktorer som spiller en afgørende rolle for netop din situation. Healthgroup giver dig, eller din medarbejder, inspiration til fremadrettet træning, kostvejledning og motionscoaching. Vi tror på, at alle mennesker har potentiale til at udvikle sig, og vi glæder os til at vise dig vejen frem.

Sundhedstjek . kontakt os i dag!

Hvis du/I har interesse i vores virksomhed og det, vi kan gøre, må I endelig ikke tøve med at kontakte os. Hvis du/I ønsker et sundhedstjek, sidder vi netop nu klar til at hjælpe jer. Sammen med dig, kan vi designe et sundhedsprogram, som er skræddersyet til netop jeres budget, og netop jeres særlige behov, ønsker og udfordringer. Hos Healthgroup ser vi frem til at høre fra dig – allerede i dag!

Læs mere her

Call Now ButtonRing til os