Jobtype: Sælger til en hunterstilling
Tid: Fuldtid

Om os:

Health Group A/S er en højt specialiseret analyse- og konsulentvirksomhed indenfor forebyggelse, sundhedsfremme og arbejdsmiljø på danske arbejdspladser. Vores kernekompetencer er udarbejdelse af sundhedsprofiler, forebyggede behandlingsordninger, Firma Fitness og deraf supplerende ydelser, trivsels-, arbejdsmiljø- og sundheds-analyser, samt rådgivning.
Vores teoriramme er det brede anerkendende sundhedsbegreb i kombination med videnbaseret forebyggelsesprogrammer. Det sikrer vores kunder fantastiske resultater og dermed et godt afkast af deres investering.
Health Group er en virksomhed med to-cifrede vækstrater, og vi forventer fortsat vækst de kommende år. Vores medarbejdere er alle dygtige kandidater som brænder for forebyggelse. Vi har en sund økonomi og arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden.

Job beskrivelse:

Med reference til salgschefen får du ansvaret for at vinde nye kunder til Health Group i den private og offentlige sektor i segmentet 30 – 300 ansatte.
Jobbet er udelukkende New Business, når en ny kunde er vundet, skal den overdrages til en projektleder, der efterfølgende har ansvaret for den videre udvikling af kunden.
Jobbet indeholder både ”kold kanvas” og planlagte emnemøder.
Der skal opnås de mål, der er sat for dig, og brug af vores interne værktøjer samt andre hjælpemidler, skal udføres med høj disciplin.

Primære ansvarsområder:

 1. Vinde nye kunder – og sikre dig optimale priser og DG.
 2. Sikre fastsættelse af kundepotentiale så optimalt som mulig, med det kendskab du har til kunden.
 3. Tilsikre at du udfører en professionel implementering af nye kunder, i et tæt samarbejde med den ansvarlige projektleder.
 4. Sikre at din emnedatabase i vores CRM-system er oprettet korrekt og dagligt vedligeholdt med alle relevante informationer, status på emnet, materiale og tilbud der er afleveret til emnet.

Andre ansvarsområder:

At have et tæt samarbejde med de andre i dit team og de ansvarlige projektledere der overtager de vundne kunder du laver aftaler med, så vi sikre en professionel kommunikation omkring dem.

Primære samarbejdspartnere internt:

Salgsteamet, salgschef og projektlederne.

Professionelle kvalifikationer:

 • Kendskab til sundhedsbranchen og arbejdsmiljøbranchen er en fordel. (Ikke et krav)
 • Have solidt kendskab til salgsargumentation og forhandling på højt niveau.
 • At være i stand til at analysere information og heraf – ud fra sund og kommerciel dømmekraft – tage den nødvendige action for at vinde kunden.
 • Have kendskab til og erfaring med CRM-systemer.
 • Dokumenterede salgsresultater forventes
 • Erfaring med opsøgende salg
 • Brænde for New Business

Personlige kvalifikationer:

 • At have en særlig god evne til at fremstå på en professionel, høflig, sympatisk og selvsikker måde, og desuden være i stand til hurtigt at opbygge tillid og respekt.
 • At være i stand til at præsentere ideer på en interessant og stimulerende måde.
 • Du er en vinder, der aldrig giver op og har det sjovt med at ”Hunte”.
 • Du skal kunne indgå i et team
 • Du skal være motiveret af at skabe resultater og nå dine mål.

Andre egenskaber:

 • At være i stand til at planlægge og koordinere på en effektiv måde, for at sikre at resultaterne opnås til de aftalte deadlines.
 • Have et gyldigt kørekort B

Vi tilbyder:
Et job med mulighed for at præge din egen hverdag og en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer med en fastgrundløn og bonusordning. Derudover tilbyder vi en årsbonus ved målindfrielse.
Har du lyst til at blive en del af vores salgsteam, vil vi gerne høre fra dig. Send din ansøgning vedlagt CV til [email protected] Skriv ”Hunter” i emnefeltet. Vi afholder løbende samtaler og venter gerne på den rette ansøger. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Adm. direktør, Tim Herbst
Tlf. 26 80 46 99

Call Now ButtonRing til os