Projektleder til sundhedsafdeling

Vi søger en engageret projektleder som i samarbejde med vores tværfaglige team kan drifte og udvikle Health Groups behandlingskoncept.

Health Group

Health Group A/S er familieejet og en af Danmarks førende aktører på sundhed- og arbejdsmiljøområdet. Vi rådgiver og udarbejder løsninger til både private og kommunale arbejdspladser. Vi viser gode resultater, har mange års erfaring og tilfredse kunder. Vores succes bunder i videnskabelighed, troværdighed og pålidelighed.

Om jobbet

Du vil have det driftsmæssige ansvar for eksisterende og nye sundhedsordninger, herunder følgende opgaver:

  • Afrapportering og præsentation af resultaterne for kunderne
  • Optimering, udvikling og kvalitetssikring af sundhedsordningerne
  • Udvikling af vores sundhedsportal
  • Daglig kontakt med vores fysioterapeuter hvor personlig og faglig udvikling af teamet har høj prioritet
  • Rekruttering af nyt personel i samråd med nærmeste leder
  • Varetage ergonomi administrativt fra kontor

Det ser vi gerne hos dig

Du er enten uddannet fysioterapeut og/eller cand.scient i idræt eller lign. relevant kandidatuddannelse. Det er en fordel hvis du har klinik- og kundeerfaring samt erfaring med projektledelse, men det ikke en nødvendighed, da grundig oplæring finder sted. Du har masser af gå på mod til at indgå i et voksende forretningsområde og er ikke bange for at arbejde selvstændigt og tage beslutninger enten alene eller i samråd med kollegaer.

Du motiveres af at opbygge tætte kunderelationer som udvikler forretningen på lang sigt og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt undervejs. Derudover sikrer du opfølgning på det som sættes i gang og følger projekterne helt til dørs. Endvidere har du gode analytiske evner og flair for tal og Excel.

Vi ser gerne at du er en god rollemodel og udstråler sundhed og overskud. Du er udadvendt og har stor interesse i dine kollegaer.

Du tilbydes

At blive en del af et engageret og dynamisk team af kreative, talentfulde og dedikerede kolleger, der lægger vægt på kvalitet, god service og godt arbejdsmiljø. Du kan læse mere om Health Group på vores hjemmeside www.healthgroup.dk

Vi tilbyder løn med pension der modsvarer dine kvalifikationer og ansættelse vil træde i kraft senest pr. 1. april 2020 og gerne tidligere. Stillingen er sat til 37 timer pr. uge og er i første omgang en projektstilling på et år med mulighed for fastansættelse bagefter.

Interesseret?
Din ansøgning samt CV skal mærkes “Health Group 2020” i emnefeltet og sendes til e-mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er fredag den 14. februar 2020 og jobsamtaler afholdes løbende.

Call Now ButtonRing til os