Online træning

Online træning  –  en sund arbejdsplads, fysisk såvel som mentalt

Hos Health Group tilbyder vi online træning til virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere de bedste forudsætninger for en sundere hverdag. For sunde medarbejdere er som oftest glade medarbejdere, og glade medarbejdere er med til at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Investerer du i dine medarbejderes trivsel, investerer du i din virksomhed.

Hos Health Group får dig og dine medarbejdere adgang til et online træningsunivers, med et væld af træningsmuligheder – både til kontoret og hjemmet. Er der brug for små korte øvelser til pauserne? Korte morgentræninger i hjemmet? Eller er I mere til fælles træning efter arbejde? Hos os får I mulighed for adgang til forskellige træningskoncepter, der alle er udarbejdet med fokus på, at det skal være nemt, sjovt og ligetil at få motion inkorporeret i en ofte travl hverdag.

Vores forskellige koncepter:

  • Rise and Shine
  • Pausetræning
  • Elastiktræning
  • Holdtræning
Hvordan foregår online træning hos Health Group?

I fællesskab med jer, finder vi nogle skemaer, der passer ind i jeres hverdag. Det kan være, at halvdelen af medarbejderne foretrækker morgentræning fremfor eftermiddagstræning og omvendt. Uanset hvad, foregår træningerne gennem jeres foretrukne online platform, såsom Zoom eller Teams.

Online træning med udgangspunkt i jeres behov

Vores koncepter er bygget ud fra grundtanken, at træning skal være så let tilgængeligt som muligt for jeres medarbejdere. Alle vores træninger kan derfor justeres og planlægges efter behov og ønsker, og kan finde sted, når det passer ind i jeres dagligdag. Hos Health Group er vi af den overbevisning, at et sundt arbejdsmiljø består af flere forskellige komponenter. Og et af dem er uden tvivl bevægelse. 

Vores kernekompetencer består i at sikre gode arbejdsmiljøer rundt omkring på danske arbejdspladser. Derfor tilbyder vi bla. også ydelser som behandlingsordninger, sundhedstjek og kombinationsbehandling, der alle er med til at sikre medarbejdernes trivsel.

Værn om kulturen og sammenholdet gennem fælles træning

I en tid hvor grænserne for, hvad der kan gøres digitalt er blevet rykket, er vi kun blevet bekræftet i, hvor meget det giver til fællesskabet, mentaliteten og kulturen hos virksomheder, der satser på bevægelse i løbet af arbejdsugen. Det er en måde at samle medarbejdere på i en tid, hvor det ikke altid er muligt at samles fysisk – og fællesskabet er unægteligt en vigtig del af en god arbejdskultur.

Forebyg stress blandt medarbejdere

Det er ikke just ny viden, at stress og mangel på motion hænger sammen. Og stressede medarbejdere er desværre både en økonomisk og ressourcemæssig belastning for hele virksomheden. Derfor er det vigtigt at sikre de bedste forhold for ansatte, for at mindske risikoen for stress.

5 gode grunde til at investere i online træning til dine medarbejdere: 

  • Motion virker afstressende 
  • Motion giver energi
  • Det udløser glædeshormonet endorfin
  • Det hjælper som oftest med at samle tankerne i stressede perioder
  • Motion giver bedre nattesøvn

Her kan du læse mere om, hvordan motion og stress hører sammen.

Kontakt os for at høre mere om online træning

Forskellige koncepter med forskellige formål 

Rise and Shine
Med vores Rise And Shine træning er du garanteret en god start på dagen. Træningen varer kun 10-15 minutter og er med til at sætte gang i blodomløbet, kvikke hjernen op og samtidig give en virtuel morgenkrammer til dine kolleger. Træningen kræver ikke noget udstyr. 

Pausetræning
De fleste kontorjobs kræver, at man sidder meget ned i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt at bruge pauserne på lidt bevægelse, så hjernen får fornyet energi. Med pausetræningen får du en lille aktiv pause fra arbejdet. Den varer 10-15 minutter og fokuserer på at afhjælpe spændinger i muskulaturen – specielt omkring nakke, skulder og ryg.

Elastiktræning
Med elastiktræning forebygger du skader og gener, der ofte kommer af at sidde meget ned i løbet af en dag. Alle medarbejdere tilbydes elastikker, som de kan bruge derhjemme. 

Holdtræning
Vores holdtræninger varer som regel mellem 30-60 minutter, alt efter hvad I ønsker. Gennem træningen får medarbejderne en god blanding af øvelser, der både får pulsen op, og samtidig styrker musklerne. Træningen kan være alt fra HIIT, yoga, core- og funktioneltræning. Derudover er det en fantastisk måde at gøre noget godt for sin krop og samtidig være “social” online med sine kolleger. Disse træninger kræver ikke noget udstyr. 

Vores instruktører 

Til alle vores træninger vil I blive undervist af kompetente og erfarne undervisere. De tager udgangspunkt i jeres virksomhed, og er altid fleksible og professionelle. De er trænet i at få jer til at føle jer trygge i øvelserne, selvom I ikke er fysisk sammen, og vil med garanti lægge hjerte og kræfter i at motivere alle medarbejdere. 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Herunder har vi samlet de mest relevante spørgsmål om vores online træning. Klik på spørgsmålet for at læse det specifikke svar. Har du andre spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvordan foregår træningerne?

I fællesskab med jer, finder vi nogle skemaer, der passer ind i jeres hverdag. Det kan være, at halvdelen af medarbejderne foretrækker morgentræning fremfor eftermiddagstræning og omvendt. Uanset hvad, foregår træningerne gennem jeres foretrukne online platform, såsom Zoom eller Teams.

Hvem kan deltage?

Alle medarbejdere har mulighed for at deltage i alle træninger. Når I sender invitationen ud (uanset om I bruger Teams, Zoom etc), skal de blot acceptere invitationen i deres mail, og så modtager de automatisk link til den pågældende online træning.

Hvor længe varer træningen?

Alt efter hvilken form for træning der skal udføres, vil varigheden også være derefter. Vi har forskellige koncepter udarbejdet efter, hvad formålet er. Derfor kan dine medarbejdere også selv vælge, hvilke træninger de ønsker at deltage i.

Hvor ofte er der træning?

Alt efter hvad I ønsker, kan vi lave et skema over træningerne. Vi er fleksible og alle uger behøver ikke nødvendigvis være ens.

Prøv Fitness Online gratis i 14 dage

(kun for virksomheder)
Kontakt Health Group
Call Now ButtonRing til os