Motion på jobbet

Motion på jobbet . hvorfor?

Sundhed og et velfungerende liv er faktorer, som for de fleste mennesker er uløseligt bundet sammen. Ikke blot i privatlivet, men i høj grad også i arbejdslivet, er det altafgørende for det enkelte menneske, at befinde sig i en sundhedstilstand som gør dagligdagen lettere.

Motion på jobbet er ganske enkelt en altgørende faktor i dagligdagen. Som arbejdsgiver kan du, ved at indføre motion på jobbet for dine medarbejdere, vise dem, at de bliver taget alvorligt i deres daglige gang i organisationen. Med indførelsen af motion på jobbet kan du demonstrere og pointere for dine medarbejdere, at ledelsen i høj grad er opmærksom på deres ve og vel. Derudover er det en vigtig pointe for dig, som er arbejdsgiver, at skrive dig bag øret, at dette gør en væsentlig forskel. Den seneste forskning på området viser klart og tydeligt, at bare én times ugentlig motion på jobbet på alle mulige måder styrker den enkelte medarbejders helbred og trivsel. Motionen gør, at den enkelte medarbejder i sidste ende er langt mere effektiv, og har en klart forbedret arbejdsevne og ligeledes en stigning i produktiviteten.

Motion på jobbet kan styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Derudover er det en god idé at tilbyde den enkelte medarbejder individuel træning.

Motion på jobbet . Healthgroup rådgiver dig gerne

Motion på jobbet gør altså en afgørende forskel hvordan man end vender og drejer det – også selvom der på denne måde skæres en time af den ugentlige arbejdstid. Det er dog vigtigt at gribe dette projekt an på den rigtige måde, hvis man ønsker et holdbart resultat. For at det nye tiltag ikke skal ses som en belastning i medarbejdernes øjne, kræver det, at man som arbejdsplads formår at gøre motion til en fast forankret del af virksomhedens kultur. Derfor må man først og fremmest lave en gennemgående analyse af netop denne kultur, og sætte ord på, hvad man som organisation og som virksomhed ønsker. Dernæst må ledelsen gribe ændringen på arbejdspladsen an på den måde, at medarbejderne aktiviseres. Man må alliere sig med medarbejderne, og udvælge sundhedsambassadører og forandringsagenter til at skabe den rette implementering. Disse medarbejdere er vigtigt elementer i, at projektet om mere motion på jobbet skal lykkes.

Hos Healthgroup er vi specialister inden for netop dette felt. Vi er på alle måder i stand til at hjælpe dig og din virksomhed med at fastlægge de nødvendige ændringer for en sundere arbejdsplads. Udover en fysisk god form giver motion på jobbet medarbejderne et større mentalt overskud til at klare udfordringer i dagligdagen – dette kan derfor på alle måder svare sig.

Motion på jobbet . kontakt Healthgroup i dag!

Hos Healthgroup kan vi gøre en forskel for DIG. Vi kan sørge for, at dine medarbejdere bliver sundere og dermed mere effektive, og vi kan sørge for, at din virksomhed i sidste ende sparer penge.

Tøv endelig ikke med at kontakte Healthgroup, hvis du ønsker en initiativændring med overskriften ”motion på jobbet”. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere her

Call Now ButtonRing til os