Fysioterapi arbejdsplads

En sund krop og et sundt sind er ganske enkelt en på alle måder afgørende faktor i dagligdagen. Ved at indføre et initiativ som fysioterapi arbejdsplads kan du, som arbejdsgiver eller som ledelse i en hvilken som helst virksomhed, demonstrere en række vigtige pointer for dine medarbejdere. Du kan vise dem, at du i høj grad er opmærksom på deres helbredssituation og på deres ve og vel. Derudover kan du vise dine medarbejdere, at de bliver taget alvorligt som individer i deres daglige gang i den pågældende organisation.

Det er desuden en vigtig pointe for dig som arbejdsgiver at forstå og at skrive dig bag øret, at medarbejdere med en god og velfungerende helbredssituation, på alle måder gør en væsentlig forskel for din virksomhed. Et tiltag og et initiativ som fysioterapi arbejdsplads vil både her og nu og på længere sigt styrke den enkelte medarbejders helbred og trivsel. Fysioterapi arbejdsplads vil som tiltag medføre, at den enkelte medarbejder i sidste ende er langt mere effektiv, og har en klart forbedret arbejdsevne og ligeledes en stigning i produktiviteten. Derudover vil sundhedsfremmende tilbud på arbejdspladsen styrke den pågældende virksomheds konkurrenceevne i form af besparelser – det kunne eventuelt være i form af reduktion af omkostninger til sygefravær.

Er emnet fysioterapi arbejdsplads, må man ikke glemme at nævne Healthcare. Læs mere nedenfor.

Fysioterapi arbejdsplads . hvorfor Healthcare?

Med en aftale om fysioterapi arbejdsplads hos Healthcare, tilbyder du dine ansatte en personalegode. Du giver dermed dine ansatte adgang til forebyggelse og behandling af deres fysiske problemer, og du giver dem dermed noget, som uden tvivl vil blive utrolig populært, og som vil skabe goodwill og stort medarbejdertilfredshed. Forskningen viser, at over 60 procent af alt sygefravær kan begrundes med fysiske problemstillinger hos den enkelte medarbejder. Disse fysiske problemstillinger er ganske enkelt mulige at reducere kraftigt, eller potentielt helt forhindre. Det kan du gøre ved at investere i et tiltag som hedder fysioterapi arbejdsplads hos Healthcare.

Fysioterapi arbejdsplads . kontakt os i dag!

Hos Healthgroup kan vi gøre en forskel for DIG. Vi kan sørge for, at dine medarbejdere bliver sundere og dermed mere effektive, og vi kan sørge for, at din virksomhed i sidste ende sparer penge. Vores dygtige og erfarne fysioterapeuter arbejder med aspekter som manuel behandling, analyse af arbejdsstillinger, arbejdsplads-rådgivning, øvelsesinstruktioner, holdningsanalyser i forhold til bevægemønstre mm. Vi har de dygtigste terapeuter på markedet, og vi tøver derfor ikke med at kalde os førende. Med stolthed kan vi love dig, at vi hos Healthcare er den absolut bedste løsning, når emnet og ønsket er fysioterapi arbejdsplads.

Vores løsninger inden for fysioterapi arbejdsplads kan arrangeres ved et ugentligt besøg, eller blot efter aftale – al sammen som en vigtig sundhedsfremmende indsats i netop jeres virksomhed. Ved at tage hånd og de problemer, der end måtte være, og ved at forebygge eventuelle fejlbelastninger hos den enkelte medarbejder, kan I spare på sygedage som opstår i forbindelse med nedslidninger, akutte skader og smerter. Tøv endelig ikke med at kontakte Healthgroup, hvis du ønsker en initiativændring med overskriften ”fysioterapi arbejdsplads”. Vi ser frem til at høre fra dig, og sidder klar til at tage telefonen netop nu.

Læs mere her

Call Now ButtonRing til os