I dag er der meget fokus på ergonomisk arbejdsplads, da vi ved, at en korrekt arbejdstilling, giver en behagelig arbejdsplads. For at finde frem til at lave en korrekt ergonomisk arbejdsplads, skal der laves en grundig gennemgang af eksisterende borde, stole mm.

Lovkrav til ergonomisk arbejdsplads

Der stilles krav om at en arbejdsplads skal være så behagelig som mulig, for den enkelte medarbejder. For at opnå det bedst mulige resultat, skal det være muligt at indstille både bord og stol, da det ofte er mange timer der tilbringes bag en computerskærm.

Health Group har igennem mange år, hjulpet flere hundrede virksomheder med at indrette og til rette arbejdsstationerne, så hver enkelte medarbejder for en optimal arbejdsstilling, med fokus på at være en ergonomisk arbejdsplads. Vi starter altid med en uforpligtende snak, hvor vi fremlægger de fokus områder der er. Derefter går vi igang med at vurderer mulighederne i eksisterende inventar og rum fordeling.

Ønsker du at høre mere om hvad Health Group kan gøre for din virksomhed, så kontakt os på mail eller via telefon, så står vi klar til at svare på spørgsmål.

Læs mere om vores referencer her: referencer

RAPPORT

  • One
  • Two

RAPPORT

  • One
  • Two
Call Now ButtonRing til os