Skip to main content

Erfaren fysioterapeut til nyoprettet projektlederstilling – 30 timer

Udgivet af
d. 6. september 2013

Vi søger en erfaren og engageret fysioterapeut som i samarbejde med vores sundhedsafdeling kan opstarte og organisere et helt nyt forretningsområde i Health Group.

Health Group
Health Group A/S er en af Danmarks førende aktører på sundhed- og arbejdsmiljø området. Vi rådgiver og udarbejder løsninger til både private og kommunale arbejdspladser. Vi viser gode resultater, har mange års erfaring og tilfredse kunder. Vores succes bunder i videnskabelighed, troværdighed og pålidelighed.

Om jobbet
Vi skal starte et nyt forretningsområde op indenfor behandling og ergonomi i Health Group. Vi forestiller os at den endelige stillingsbeskrivelse bliver udarbejdet i samarbejde med den nye projektleder.

Det ser vi gerne hos dig
Du er uddannet fysioterapeut og har gerne klinik- og kundeerfaring. Du har masser af gå på mod til at starte et nyt forretningsområde op og er ikke bange for at tænke fremad og visionært i forhold til det eksisterende konkurrerende marked. Du motiveres af at opbygge tætte kunderelationer som udvikler forretningen på lang sigt. Du arbejder selvstændigt og sikrer opfølgning på det som sættes i gang. Endvidere ser vi gerne at du er en god rollemodel og udstråler sundhed og overskud. Derudover har du et stort netværk indenfor fysioterapi/ergonomi og træning.

Du tilbydes
At blive en del af et engageret og dynamisk team af kreative, talentfulde og dedikerede kolleger, der lægger vægt på kvalitet, god service og godt arbejdsmiljø.
Vi tilbyder fornuftig løn med pension der modsvarer dine kvalifikationer og ansættelse vil træde i kraft pr. 1. november 2013. Stillingen er i første omgang sat til 30 timer pr. uge.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV til Irene Herbst,  ih@healthgroup.dk, 61689699. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 21.9.2013.