Skip to main content

Barselsvikariat for projektleder til vores sundhedsafdeling

Udgivet af
d. 9. september 2021

Vi søger en engageret barselsvikar for vores projektleder som i samarbejde med vores tværfaglige team kan drifte Health Groups behandlingskoncept fra 1. november 2021 frem til 31. august 2022.

Health Group

Health Group A/S er familieejet og en af Danmarks førende aktører på sundhed- og arbejdsmiljøområdet. Vi rådgiver og udarbejder løsninger til både private og kommunale arbejdspladser. Vi viser gode resultater, har mange års erfaring og tilfredse kunder. Vores succes bunder i videnskabelighed, troværdighed og pålidelighed.

Om jobbet

Du vil have det driftsmæssige ansvar for eksisterende og nye sundhedsordninger, herunder følgende opgaver:

  • Daglig ledelse af vores fysioterapeuter, hvor personlig og faglig udvikling af teamet har høj prioritet
  • Optimering, udvikling og kvalitetssikring af sundhedsordningerne
  • Afrapportering og præsentation af resultaterne for kunderne
  • Udvikling af vores sundhedsportal
  • Rekruttering af nyt personel i samråd med nærmeste leder

Det ser vi gerne hos dig

Du er enten uddannet fysioterapeut og/eller cand.scient i idræt eller lign. relevant kandidatuddannelse. Det er en fordel hvis du har klinik- og kundeerfaring samt erfaring med projekt- og medarbejderledelse, men det ikke en nødvendighed, da grundig oplæring finder sted. Du har masser af gå på mod til at indgå i et voksende forretningsområde og er ikke bange for at arbejde selvstændigt og tage beslutninger enten alene eller i samråd med kollegaer.

Du motiveres af at opbygge tætte kunderelationer som udvikler forretningen på lang sigt og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt undervejs. Derudover sikrer du opfølgning på det som sættes i gang og følger projekterne helt til dørs.

Vi ser gerne at du er en god rollemodel og udstråler sundhed og overskud. Du er udadvendt og har stor interesse i dine kollegaer.

Du tilbydes

At blive en del af et engageret og dynamisk team af kreative, talentfulde og dedikerede kolleger, der lægger vægt på kvalitet, god service og godt arbejdsmiljø. Du kan læse mere om Health Group på vores hjemmeside www.healthgroup.dk

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer pr. uge og ansættelse træder ikraft pr. 1. november 2021 og slutter den 31. august 2022. Vi tilbyder løn der modsvarer dine kvalifikationer.

Interesseret?

Din ansøgning samt CV skal mærkes “Health Group 2021” i emnefeltet og sendes til e-mail: ar@healthgroup.dk

Ansøgningsfristen er onsdag den 30. september 2021 og jobsamtaler afholdes løbende.