Administrativ fysioterapeut til projektstilling

Vi søger en engageret fysioterapeut som i samarbejde med vores tværfaglige team kan drifte og udvikle Health Groups behandlingskoncept.

Health Group
Health Group A/S er familiejet og en af Danmarks førende aktører på sundhed- og arbejdsmiljøområdet. Vi rådgiver og udarbejder løsninger til både private og kommunale arbejdspladser. Vi viser gode resultater, har mange års erfaring og tilfredse kunder. Vores succes bunder i videnskabelighed, troværdighed og pålidelighed.

Om jobbet
Du vil have det driftsmæssige ansvar for eksisterende sundhedsordninger – herunder indgår afrapportering, optimering og udvikling af ordningen samt udvikling af vores bookingportal. Du vil håndtere kundemøder og have den daglige kontakt med vores fysioterapeuter samt rekruttering af nyt personel i samråd med nærmeste leder.
Du vil skulle varetage ergonomi både administrativt fra kontor og ergonomiske gennemgange hos Health Groups kunder samt kvalitetssikre forretningens produkt via supervision.

Det ser vi gerne hos dig
Du er uddannet fysioterapeut og har gerne klinik- og kundeerfaring samt projekterfaring – sidstnævnte er ikke dog ikke nødvendigt da oplæring finder sted. Du har masser af gå på mod til at starte at indgå i et voksende forretningsområde og er ikke bange for at arbejde selvstændigt og tage beslutninger enten alene eller i samråd med kollegaer.

Du motiveres af at opbygge tætte kunderelationer som udvikler forretningen på lang sigt og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt undervejs. Derudover sikrer du opfølgning på det som sættes i gang og følger projekterne helt til dørs. Endvidere har du gode analytiske evner og flair for tal og excel.

Vi ser gerne at du er en god rollemodel og udstråler sundhed og overskud. Du er udadvendt og har stor interesse i dine kollegaer.

Du tilbydes
At blive en del af et engageret og dynamisk team af kreative, talentfulde og dedikerede kolleger, der lægger vægt på kvalitet, god service og godt arbejdsmiljø. Du kan læse mere om Health Group på vores hjemmeside www.healthgroup.dk

Vi tilbyder løn med pension der modsvarer dine kvalifikationer og ansættelse vil træde i kraft pr. 1. marts 2019. Stillingen er sat til 37 timer pr. uge og er i første omgang en projektstilling på et år med mulighed for fastansættelse bagefter.

Interesseret?
Din ansøgning samt CV skal mærkes “Health Group 2019” i emnefelt og sendes til E-mail: Ar@healthgroup.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 22. januar 2019 og jobsamtaler afholdes løbende.

Ring til os